Author Topic: Assigning F5  (Read 814 times)

Offline HotPieDip

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Assigning F5
« on: October 25, 2014, 07:46:39 pm »
Fn key assigning does not seem to be working properly.

Workaround is using WIN-fn.

Could not assign Fn keys to commands.  Tried with F5 which is refresh by default.  I removed both key assignments using F5 but it didn't help.  ALT and CTRL F5 worked just fine.   Then I tried WIN-F5... it put F5 in the key field... and I was able to assign it.


Offline Andreas

  • Registered User
  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 53
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Assigning F5
« Reply #1 on: October 25, 2014, 08:17:59 pm »
I had the same problem. I solved it by manually edited the keymap xml file:

<Shortcut verb_id="View.CloseSearchOutput" key="116"/>

Of course, manually editing the keymap xml file is just a workaround, but it fixes the problem. 8)

Offline alex

  • Developer
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2161
  • Karma: +37/-3
    • View Profile
    • HippoEDIT
Re: Assigning F5
« Reply #2 on: October 26, 2014, 09:14:56 pm »
It is a bug. Will be fixed in next update.

BR, Alex.

Offline alex

  • Developer
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2161
  • Karma: +37/-3
    • View Profile
    • HippoEDIT
Re: Assigning F5
« Reply #3 on: October 27, 2014, 12:28:31 pm »
Fixed in 1.51.39 - already available.