Author Topic: 1.50: Tab settings are not stored  (Read 1949 times)

Offline VAI

  • Registered User
  • Newbie
  • *
  • Posts: 29
  • Karma: +0/-0
1.50: Tab settings are not stored
« on: April 18, 2012, 03:48:36 PM »
Hi!
---------------------------
HippoEDIT
---------------------------
Please send us following report to supportbox@hippoedit.com
(Use Ctrl+C to copy template text)

HippoEDIT x64 ( 1.50.760, 16.03.2012), Microsoft Windows 7 64 bit Professional Service Pack 1 (Build 7601) Rus,
 1 CPU : AMD Phenom(tm) II X6 1090T Processor 3713 MHz,
 2 CPU : AMD Phenom(tm) II X6 1090T Processor 3713 MHz,
 3 CPU : AMD Phenom(tm) II X6 1090T Processor 3713 MHz,
 4 CPU : AMD Phenom(tm) II X6 1090T Processor 3713 MHz,
 5 CPU : AMD Phenom(tm) II X6 1090T Processor 3713 MHz,
 6 CPU : AMD Phenom(tm) II X6 1090T Processor 3713 MHz,
7936MB RAM

Please write a short error description below in English. Please note that any bug reports without a description will be ignored.
Instructions to reproduce error:

If the error occurs in a specific file then please add it (or an example) as an attachment.
---------------------------
ОК   
---------------------------
HippoEDIT install to folder "C:\Compil\HippoEDIT\" as portable.
In my files i use "Tab size"  2 and "Replace tabs by spaces".
I set the "Tools / Options / Syntax settings / Tabs and Spaces", these values ​​for all languages ​​and for "All syntaxes". Until I close my HippoEDIT everything works correctly, but is close, then reopen HippoEDIT as values ​​"Tab size" and "Replace tabs by spaces" returned to the original ("Tab size" 4 and "Keep as typed").
The files "* _user.xml" remain unchanged, and they spelled out
<WordWrap Mode="0" page_width="110" show_page_width="true" show_glyphs="true" tab_size="2" tab_mode="2"/>

If i put HippoEDIT not as a portable unit, the result is the same.

Offline alex

  • Developer
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2224
  • Karma: +37/-3
    • HippoEDIT
Re: 1.50: Tab settings are not stored
« Reply #1 on: April 19, 2012, 12:55:08 PM »
Yes, confirm, it is a bug. Will fix with next 1.50 update (> 763).
Hope will update in some days, 1.50.763 (current) has a crash, sometimes, on closing of the application.