Author Topic: Search/Replace problem (1.45.696)  (Read 1217 times)

kpowick

  • Guest
Search/Replace problem (1.45.696)
« on: August 27, 2009, 08:27:45 PM »
I've run into a strange problem with normal (not regex) search/replace on a plain text file.

The following string cannot be found in my text file by HippoEdit.  ???

.BP .NF

However, just searching for .BP or .NF on its own does work.  It's only when I search for the combination of the two that the search comes up empty.

There is nothing special about the file, it's just plain text.  The dots are periods, not some untranslatable character, there is exactly one space between the pairs (.BP<space>.NF) and I do not have the regular expression box checked.

Any ideas?

Kevin

-- System Details --
HippoEDIT ( 1.45.696, 07/17/09), Microsoft Windows XP Professional Service Pack 3 (Build 2600) , 1 CPU : Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU     P8600  @ 2.40GHz 2389 MHz, 2 CPU : Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU     P8600  @ 2.40GHz 2389 MHz,768MB RAM

Offline Arthur

  • Registered User
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 653
  • Karma: +1/-0
  • He who is ashamed of asking is afraid of learning.
    • My Blog
Re: Search/Replace problem (1.45.696)
« Reply #1 on: August 27, 2009, 08:37:11 PM »
Works for me in 1.45.716

Offline alex

  • Developer
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2208
  • Karma: +37/-3
    • HippoEDIT
Re: Search/Replace problem (1.45.696)
« Reply #2 on: August 27, 2009, 08:52:39 PM »
Hello Kevin,

This bug is fixed, I think, with a new 1.45 release.
Problem was only for search string more then 5 symbol length.

Please try with 1,45 release (1.45.716).

Best regards,
Alex.