Author Topic: version 09.08.04 (1.45.698) not working  (Read 4828 times)

Offline Arthur

  • Registered User
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 653
  • Karma: +1/-0
  • He who is ashamed of asking is afraid of learning.
    • My Blog
Re: version 09.08.04 (1.45.698) not working
« Reply #15 on: August 10, 2009, 03:51:08 PM »
I have no these DLLs nor the manifest files present in the HE directory.
Quote
Alex: "Only one problem I can assume, that you already had private assemblies installed near HE from older installation, and they were not correctly overwritten by installer."
I feel inclined to agree with the above. It does seem the un-install or the install on-top has wiped them out and failed to put the new ones in place. I am thinking it could be also the Anti Virus.
I will try installing again.

Offline alex

  • Developer
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2219
  • Karma: +37/-3
    • HippoEDIT
Re: version 09.08.04 (1.45.698) not working
« Reply #16 on: August 10, 2009, 04:49:39 PM »
Ok, thanks. And I would check installer, that these files are always overwritten, if needed.
But as I wrote, another possibility can be that you have them some how installed in WinSxS (installer checks folder by name) but they are registered wrong...

Offline Arthur

  • Registered User
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 653
  • Karma: +1/-0
  • He who is ashamed of asking is afraid of learning.
    • My Blog
Re: version 09.08.04 (1.45.698) not working
« Reply #17 on: August 11, 2009, 04:50:49 AM »
Did the install again. The DLLs have not appeared, and the installer even had not tried to put them:
Output folder: C:\Program Files\HippoEdit
Skipped: license.dat
Extract: HippoEdit.exe
Extract: ShellReg.dll
Skipped: HippoEDIT.url
Skipped: license.txt
Skipped: license.xUSSR.txt
Extract: GuiLibu.dll
Extract: EditLibu.dll
Extract: ToolsLibu.dll
Extract: CrashReport.exe
Extract: HippoEDIT.chm
Create folder: C:\Users\Arthur\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\HippoEdit
Create shortcut: C:\Users\Arthur\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\HippoEdit\HippoEDIT.lnk
Create shortcut: C:\Users\Arthur\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\HippoEdit\Help.lnk
Create shortcut: C:\Users\Arthur\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\HippoEdit\HippoEDIT on the Web.lnk
Create shortcut: C:\Users\Arthur\Desktop\HippoEDIT.lnk
Create shortcut: C:\Users\Arthur\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\SendTo\HippoEDIT.lnk
Output folder: C:\Program Files\HippoEdit
Registering: C:\Program Files\HippoEdit\ShellReg.dll
Output folder: C:\Program Files\HippoEdit\data
Skipped: settings.xslt
Skipped: styles.css
Skipped: sorting_table.js
Skipped: acorrect.xslt
Skipped: acorrect.xml
Output folder: C:\Program Files\HippoEdit\workspaces
Skipped: viewer.hewsp
Output folder: C:\Program Files\HippoEdit\data\syntax
Skipped: syntax.xslt
Skipped: def_spec.xml
Skipped: defsource_spec.xml
Skipped: deftext_spec.xml
Skipped: txt_spec.xml
Skipped: batch_spec.xml
Skipped: ini_spec.xml
Skipped: binary_spec.xml
Skipped: output_spec.xml
Skipped: tooltip_spec.xml
Skipped: find1_spec.xml
Skipped: find2_spec.xml
Skipped: hippo_spec.xml
Output folder: C:\Program Files\HippoEdit\data\keymaps
Skipped: keymap.xslt
Extract: commands.xml
Skipped: keymap_default.xml
Output folder: C:\Program Files\HippoEdit\data\colors
Skipped: colors.xml
Skipped: color.xslt
Skipped: color_default.xml
Skipped: color_dark.xml
Skipped: color_blue.xml
Skipped: color_highcontrast.xml
Skipped: color_ultraedit.xml
Skipped: color_textmate.xml
Skipped: color_zenburn.xml
Skipped: color_printer.xml
Output folder: C:\Program Files\HippoEdit\data\syntax
Skipped: html_spec.xml
Skipped: html_user.xml
Output folder: C:\Program Files\HippoEdit\data\templates
Skipped: default.hta
Skipped: default.htm
Skipped: default.html
Output folder: C:\Program Files\HippoEdit\data\syntax
Skipped: css_spec.xml
Skipped: css_ms_spec.xml
Output folder: C:\Program Files\HippoEdit\data\templates
Skipped: default.css
Output folder: C:\Program Files\HippoEdit\data\syntax
Skipped: js_spec.xml
Skipped: js_user.xml
Output folder: C:\Program Files\HippoEdit\data\templates
Skipped: default.js
Output folder: C:\Program Files\HippoEdit\data\syntax
Skipped: perl_spec.xml
Skipped: perl_user.xml
Output folder: C:\Program Files\HippoEdit\data\templates
Skipped: default.pl
Output folder: C:\Program Files\HippoEdit\data\syntax
Skipped: python_spec.xml
Output folder: C:\Program Files\HippoEdit\data\templates
Skipped: default.py
Output folder: C:\Program Files\HippoEdit\data\syntax
Skipped: php_spec.xml
Skipped: php_user.xml
Output folder: C:\Program Files\HippoEdit\data\templates
Skipped: default.php
Output folder: C:\Program Files\HippoEdit\data\syntax
Skipped: java_spec.xml
Skipped: java_user.xml
Output folder: C:\Program Files\HippoEdit\data\templates
Skipped: default.java
Output folder: C:\Program Files\HippoEdit\data\syntax
Skipped: basic_spec.xml
Skipped: basic_user.xml
Skipped: vb_spec.xml
Skipped: vbs_spec.xml
Output folder: C:\Program Files\HippoEdit\data\templates
Skipped: default.vbs
Output folder: C:\Program Files\HippoEdit\data\syntax
Skipped: pascal_spec.xml
Skipped: pascal_user.xml
Output folder: C:\Program Files\HippoEdit\data\syntax
Skipped: asm_spec.xml
Output folder: C:\Program Files\HippoEdit\data\syntax
Skipped: xml_spec.xml
Output folder: C:\Program Files\HippoEdit\data\templates
Skipped: default.xml
Output folder: C:\Program Files\HippoEdit\data\syntax
Skipped: csharp_spec.xml
Output folder: C:\Program Files\HippoEdit\data\templates
Skipped: default.cs
Output folder: C:\Program Files\HippoEdit\data\syntax
Skipped: ruby_spec.xml
Skipped: ruby_user.xml
Output folder: C:\Program Files\HippoEdit\data\templates
Skipped: default.rb
Output folder: C:\Program Files\HippoEdit\data\syntax
Skipped: bash_spec.xml
Completed

Offline Arthur

  • Registered User
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 653
  • Karma: +1/-0
  • He who is ashamed of asking is afraid of learning.
    • My Blog
Re: version 09.08.04 (1.45.698) not working
« Reply #18 on: August 11, 2009, 05:00:00 AM »
Further to my post - no related DLLs are found at all.
I tried to install it into C:\Users\Arthur\HippoEdit directory and that ended with the same result :(.

Offline JJK

  • Registered User
  • Full Member
  • *
  • Posts: 152
  • Karma: +2/-0
Re: version 09.08.04 (1.45.698) not working
« Reply #19 on: August 11, 2009, 09:13:26 AM »
Hello Alex

I tried 1.45.703 and the winner is... HippoEdit 1.45.703 :D
It works now.

Cheers

Offline alex

  • Developer
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2219
  • Karma: +37/-3
    • HippoEDIT
Re: version 09.08.04 (1.45.698) not working
« Reply #20 on: August 11, 2009, 11:54:41 AM »
Hi Arthur,

hm... then the only reason can be why dlls are not installed is that you have already following folders in your Windows\WinSxS directory:
Code: [Select]
$WINDIR\WinSxS\x86_Microsoft.VC80.CRT_1fc8b3b9a1e18e3b_8.0.50727.4053_x-ww_6b128700
$WINDIR\WinSxS\x86_Microsoft.VC80.MFC_1fc8b3b9a1e18e3b_8.0.50727.4053_x-ww_3bf8fa05
If these folders already exist, HE would not install libraries locally, because assumes that they are already installed and registered.
If they exist, probably they were installed by some other app but not registered... Or windows update went wrong...
I have uploaded separated archive with necessary MFC files to server. So in worst case if you can not find a problem or reinstall mfc libraries in standard way, you can just unpack files from provide archive to HE directory. Then you would get private assembly installed.

Best regards,
Alex.


Offline Arthur

  • Registered User
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 653
  • Karma: +1/-0
  • He who is ashamed of asking is afraid of learning.
    • My Blog
Re: version 09.08.04 (1.45.698) not working
« Reply #21 on: August 12, 2009, 06:36:42 AM »
Hmm, they are not there, the closest I found looks like x86_microsoft.vc80.mfcloc_1fc8b3b9a1e18e3b_8.0.50727.42_none_0e9c2a8d74fd3ce6
How do I get the private assembly installed?
Anyways, the issue is solved by simply adding the missing DLLs to the local folder (where HE is) from the archive you provided Alex, thank you so much!
I am back to HippoEditing now :)
« Last Edit: August 12, 2009, 06:41:47 AM by Arthur »

Offline Stefan

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 775
  • Karma: +6/-0
Re: version 09.08.04 (1.45.698) not working
« Reply #22 on: August 12, 2009, 10:33:40 AM »
How do I get the private assembly installed?
Do the following:
Quote
simply adding the missing DLLs to the local folder (where HE is)
Done? Good boy!  ;D

Offline Arthur

  • Registered User
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 653
  • Karma: +1/-0
  • He who is ashamed of asking is afraid of learning.
    • My Blog
Re: version 09.08.04 (1.45.698) not working
« Reply #23 on: August 12, 2009, 05:54:30 PM »
Yes! Thank you for the ***** (five stars ;)) support